Tietokoneet:
Ensimmäinen tietokoneeni 1980-luvun puolivälissä oli australialainen CP/M laite nimeltä MicroBee. Koneessa oli kelta-musta näyttö ja kaksi 5,25-tuuman lerppuasemaa. Muistia taisi olla huikeat 128kB. Koneen mukana tuli kattava ohjelmavalikoima mm. WordStar-tekstinkäsittelyohjelma ja kolme peliäkin.
Pitkän pc-kauden (dos/windows) jälkeen 2007 tapahtui siirtyminen mac/osx ympäristöön eikä paluuta ole näkyvissä...

Lukeminen:
Nyt mm. kuvankäsittely, tietotekniikka (Mac/OSX), laki, Suomen lähihistoria, vanhat kartanot, sukututkimus, elämänkerrat, seikkailu-/jännitysromaanit sekä monenlaiset lehdet.


Musiikin kuunteleminen:

Nyt mm. Dire Straits, Santana, Jerry Lee Lewis, Gary Moore, Mario Frangoulis, The Beatles, Eric Clapton, Bob Dylan, Roy Buchanan, John Mayall sekä kova kotimainen blues kitaristi, Erja Lyytinen, yms...


Monenlainen keräily
;

Vanhat rahat; näitä on tullut keräiltyä, kokoelma on kuitenkin kovin vaatimaton ja hajallaan. Eri maiden eurokolikot kiinnostavat.

Postimerkit; näitäkin olen keräillyt joskus nuorempana, muutama kansio ja irtonaisia merkkejä sekä kuoria on jossain laatikon pohjilla.

Kirjat; vanhoja ja uusia kirjoja on aika paljon, ja lisää tulee osteltua kun sopivasti kohdalle sattuu. ...ja sattuuhan sitä.

Kaikenlaista vanhaa ja tarpeetonta roinaa tahtoo kertyä nurkkiin, vaikka ei keräisikään, ei vaan raaski heittää poiskaan. Kummallista.

Made in RapidWeaver